Welkom Femke Hoeksma!

Uitbreiding docententeam

Groot nieuws!! Het Zang Instituut is inmiddels ruim een jaar jong en we hebben al ontzettend veel enthousiaste cursisten mogen verwelkomen! Met zoveel succes zelfs dat wij met trots ons docententeam gaan uitbreiden. Femke Hoeksma is een absolute topzangeres met een overdonderende CV, die het docententeam komt versterken. Femke zal zanglessen gaan verzorgen in Leeuwarden en in Sneek en staat te popelen om de eerste leerlingen te mogen ontvangen. Ze is een prettige en enthousiaste docent die je zal helpen met natuurlijk zangtechniek, maar ook onzekerheden, presentatie en plankenkoorts.

Dit betekent ook dat wij per 1 januari 2015 een nieuwe locatie zullen starten en dus zanglessen gaan geven in Sneek! Meer informatie hierover kun je begin januari dan ook terug vinden op onze site.

Daarbij geld ook nog eens onze Kick-off deal! Dit betekend dat je een maand lang zangles kan volgen voor  het maandbedrag van €1,- !!! Dit betekend dat je €75,- korting van ons cadeau krijgt. Wil je je aanmelden? Doe dat dan snel onderaan deze pagina, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvende proefles in.

Wil je meer weten over Femke? Neem dan even een kijkje op haar docentenpagina —> www.zanginstituutfriesland.nl/femke-hoeksma

Wil jij haar eerste leerling zijn? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefles aan bij Femke in Leeuwarden of in Sneek!

Plan een gratis en vrijblijvende proefles in bij Femke in Leeuwarden of in Sneek

Plan proefles
Plan proefles