Logo Zang Instituut

Nieuwsbrief oktober 2014

Beste cursisten, ouders, verzorgers,

Het nieuwe seizoen is al weer in volle gang! In deze eerste nieuwsbrief van het seizoen willen we je graag op de hoogte brengen van de volgende nieuwtjes:

Officiële opening pand in Leeuwarden:

Feestelijke opening op zondag 9 november 15:00 uur

We organiseren een feestelijke opening op ons nieuwe pand in Leeuwarden. Deze opening wordt gehouden op zondag 9 november vanaf 15:00 uur. We hebben een klein podium waar leerlingen en docenten zullen optreden, er is een jamsessie en uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes ook niet! Bij deze ben je van harte uitgenodigd op de Apolloweg 5 C, 8938 AT in Leeuwarden!

Heb je zin om hier op te treden? Dan kan dat! Je kan je inschrijven door te mailen naar: opening@muziekinstituutfriesland.nl.
Er volgt ook een Facebook evenement waar we dit allemaal op kunnen plaatsen.

Balie-e1408820048906

Zanger(es) gezocht 15-19 jaar

Wij zijn recent begonnen met het geven van bandcoaching. Zo gaan we bandjes vormen met bestaande cursisten van het Zang- Gitaar en Drum instituut Friesland. Het eerste bandje is al gevormd in Leeuwarden en oefent elke maandagavond onder begeleiding van een bandcoach. Deze drummer, bassist en gitarist zoeken nog een zanger of zangeres om de band compleet te maken. Ben je tussen de 15 en 19 jaar, en heb je hier zin in? Stuur dan even een mailtje naar info@zanginstituutfriesland.nl

Ideeën van jullie

Wij hebben heel veel ideeën! Zo hebben we op de site van het Gitaar Instituut een forum geplaatst waar leerlingen vragen kunnen stellen en is er een inspiratie gedeelte waar gratis lesjes worden geplaatst. Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd waar jij als zang cursist op zit te wachten. Waar heb je zin in? Zo hebben we ook bijvoorbeeld een Youtube kanaal waarvoor we met leerlingen wel eens opnames maken. Wij horen graag jouw ideeën en inbreng. Deze kun je altijd doormailen, wederom naar info@zanginstituutfriesland.nl

Tot zover!

Muzikale groet,

Sietze Bouma en Jente Hummel