Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen2019-02-04T22:39:45+01:00
Het aantal gevolgde lessen komt niet overeen met de factuur, hoe kan dat?2019-10-28T15:19:24+01:00

Wij werken met vaste maandbedragen.

Volg je wekelijks les, dan is de maandbedrag gebaseerd op 4 lessen (met uitzondering van de startmaand). Op jaarbasis volg je precies 40 lessen en factureren wij over 10 lesmaanden. Zo kunnen er ook 5 lessen plaats vinden in een maand. Tevens vinden er lessen plaats in de maanden juli en augustus, en dit zijn factuur vrije maanden. Deze lessen zijn in principe betaald in de maanden dat er 3 lessen hebben plaatsgevonden.

Let op!

Volg je om de week les, dan zijn alle vastgestelde aantallen gedeeld door 2. Dus: je volgt 20 lessen op jaarbasis en het maandbedrag is gebaseerd op 2 lessen per maand.

De toelichting uit onze voorwaarden:

Calculatie termijnbedrag: Het lesgeld wordt per maand afgeschreven van de rekening van de lesgeldplechtige. Dit lesgeld bestaat uit een vast bedrag per maand, gebaseerd op een heel lesjaar van 40 lesweken. In de maanden juli en augustus vindt geen afschrijving plaats. Het jaarlijkse cursusgeld wordt verdeeld over de resterende 10 maanden en komt daarmee overeen met een vast maandelijks bedrag per maand, afhankelijk van de lesvorm die u heeft gekozen. Hiermee komt het bedrag voor 1 losse les in overeenstemming met de tarieven op de website.