Zingen is niet alleen leuk, het is ook nog eens ontzettend gezond! De gecontroleerde ademhaling die je leert bij het zingen, heeft een positieve invloed op je gezondheid. Ook is (beter) leren zingen goed voor je zelfvertrouwen. Zingen maakt je gelukkiger en bevorderd je immuunsysteem. Of je nu zingt voor jezelf, in een koor, op de fiets naar je werk of wekelijks op het podium. Het ontwikkelen van een goede, gezonde manier van zingen en het opbouwen van je zelfvertrouwen zijn belangrijke dingen die bij het Zang Instituut aan bod komen! Je zult erachter komen dat het nemen van zangles ontzettend leuk is en je een stuk ontspanning geeft. Dus voor de twijfelaars: Kom gewoon eens langs voor die gratis proefles!

Onze filosofie

Voordat we gaan vertellen hoe onze lessen er wel niet uit zien en wat jij allemaal kan leren tijdens de zanglessen willen we je het volgende vertellen. Iets dat je waarschijnlijk al wist, maar altijd in je achterhoofd moet houden, en iets dat waarschijnlijk ook de reden is geweest dat je op onze site bent beland:

“Zingen is een van de leukste dingen die er is en iedereen kan het leren!”

Van zingen wordt je niet alleen blij, het zorgt ook voor ontspanning en vermindering van dufheid. Bovendien is zingen een work-out op zich. Zingen kan je helpen om je bruisender te voelen. Wanneer je vaak zingt zul je bovendien meer zuurstof opnemen wat zorgt voor meer energie.

Dus…Iedereen kan zingen??

Jazeker! Oke, niet iedereen heeft dezelfde loepzuivere heldere Glennis Grace stem. Gelukkig maar, want het geeft je de mogelijkheid je eigen identiteit te ontwikkelen op zanggebied. Goed of slecht zingen staat hier helemaal los van! Geïnspireerd raken en gezond leren zingen bij het Zang Instituut is het mooiste wat we samen kunnen bereiken. Waarschijnlijk kun jij meer dan je denkt!

Jij bepaald de inhoud, wij de methode

Jouw zangles zal bestaan uit dat waar jij aan wil werken. Dus jij bepaald de inhoud, en je docent bepaald de methode. Neem je favoriete muziek mee, of laat je favoriete Youtube video zien en horen. Wat inspireert jou? Daarmee gaan we aan de slag in combinatie met de technieken en methodes die nodig zijn om beter en gezonder te leren zingen.

Samen stellen we een doel op waar we samen aan gaan werken. Dit kan het verbeteren van je zangtechniek zijn, of misschien het overwinnen van podiumvrees? Wil je je klaarstomen voor een talentenjacht? Of wil je gewoon lekker starten en kijken of het iets voor je is?

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de lessen en kennis te maken met je docent.
Plan proefles