Zangles Leeuwarden

Volg een gratis proefles!

Voor zangles in Leeuwarden kun je terecht op onze hoofdlocatie op de Hemrik, waar meerdere docenten muziekles verzorgen. Hier kun je namelijk zangles volgen van Esther Postma, Froukje Kits en Cath Harryvan. Volg zangles in onze eigen zangstudio’s, die bovendien volledig geluiddicht zijn. Ideaal dus om lekker hard te kunnen zingen. In de voyer ook is een bar aanwezig, waar je versgemalen koffie of thee kan krijgen. Het pand is al sinds 2013 een plek waar zowel docenten als cursisten graag komen. In de geluidsdichte zangstudio’s vinden zanglessen, maar ook gitaarlessen en drumlessen plaats en in de voyer is het eigenlijk altijd gezellig. Er lopen docenten rond met ieder zijn/haar eigen specialiteit en je ontmoet, mocht je dat willen, ook andere cursisten. Verder staat er altijd wel een lekker muziekje op in de voyer. Bovendien zijn er voor de deur altijd voldoende gratis parkeerplekken aanwezig. Kortom, een gezellige omgeving waar je even de dag achter je kunt laten en lekker muziek kan komen maken.

In de avond worden de ruimtes vervolgens gebruikt door bestaande bandjes die komen oefenen. uiteindelijk maakt dit het Muziek Instituut een inspirerende omgeving voor muziekliefhebbers en muzikanten in Leeuwarden en omstreken. En ook niet onbelangrijk: Voor het pand is er voldoende gratis parkeerruimte.

  • Lesruimte
  • voyer
  • Drums
  • Balie
Muziek Instituut Friesland
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
DJI Mini2
DJI Mini2
21:43 08 Mar 22
Hele leuke proefles en weer zin om muziek te gaan maken
aafke zuidersma
aafke zuidersma
09:50 20 Jun 17
Sinds kort zit ik op gitaar les bij gitaar instituut, en ik vind het super leuk. Ik ben in die paar weken tijd heel erg vooruit