Cursisten over het Zang Instituut

Wat een ontzettende fijne lessen heb ik gehad. ik heb geleerd dat zingen niet “werken” is maar dat het vooral ontspannen en plezierig moet zijn. en dat heb ik zeker zo ervaren. Met dank aan Janna ik heb meer vertrouwen gekregen om mijn stem te durven gebruiken.
Rob
Mede door Janna is het zingen een onderdeel in mijn leven geworden, samen met haar zijn we op zoek gegaan naar mijn identiteit als beginnend zangeres. Binnen de lessen ligt de focus op het leren van zangtechnieken, jij leert de muziek anders te beleven en wordt je gestimuleerd en ondersteund bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Kortom.. dit is een plek waar jij ontdekt wat voor muziek er bij jou past en op welke manier je dat door middel van zang tot uiting kunt brengen!
Marina
ik was al een tijdje bezig met muziek. Ik schreef al een jaar lang eigen liedjes en heb eens een nummer opgenomen in een studio. Toen ik positieve reacties kreeg begon ik serieuzer gaan denken over wat ik wil in de muziek. Eén ding was zeker dat ik op zangles wilde. Mijn idee was om bij meerdere zangscholen een proefles te volgen maar nadat ik mijn proefles bij Janna had gehad was ik vrij zeker dat ik bij haar zangles wilde volgen. Ik voelde me al snel op mijn gemak. vanaf augustus heb ik om de week zangles van Janna en nog steeds ben ik heel blij. Tijdens zangles heb ik geen zorgen aan me hoofd en kan ik zijn wil ik ben. Ik vind het ook heel erg fijn dat ik de technieken leer bij de bepaalde liedjes waardoor het beter toe te passen is en ik het sneller door heb. Ik ben ook zekerder geworden en kort geleden voor het eerst opgetreden. Dit had ik nooit kunnen doen zonder dat ik hier zangles volg!
Julia
Al jaren lang wou ik graag op zangles. Maar nooit heb ik het lef gehad om ook maar een zinnetje te zingen voor een persoon. Laat staan dat ik echt op zangles zou durven. Toch ben ik lessen gaan volgen bij Femke. Het zijn hele fijne en vertrouwde lessen. Je durft je stem te vertrouwen op verschillende gebieden maar ook krijg je meer zelfvertrouwen. Femke heeft me goed geholpen bij het eindoptreden van elk seizoen. Dit had ik zonder haar zeker nooit gedaan. Heel erg bedankt voor alles.
Esther
Hier was dan een berichtje van Angela hoor. :) Na de bruiloft gelijk op
vakantie gegaan en nu terug van meivakantie.
De bruiloft was geweldig en het zingen in de kerk, van Mag ik dan bij jou
ook! Echt geweldig!
Het bruidspaar maar ook veel gasten vonden het geweldig.
Natuurlijk dikke tranen bij de bruid.
Het ging ook goed, even een paar opstartnoten en toen ging het goed. Voelde
heerlijk!
Geen opnames helaas, was zelf ook wel benieuwd geweest.
Maar ik wil je super bedanken voor alle hulp, voor alle goed tips en het
bovenhalen van dingen waarvan ik niet wist dat ik het kon.
Ik hoop in de toekomst echt zangles te kunnen vervolgen. Maar nu met kleine
kindjes en een eigen praktijk, zou ik niet weten wanneer het moet :)
Nogmaals dank en lieve groet, Angela Rozema
Angela
De zanglessen zijn erg informatief, krijg erg veel informatie en ik merk de vooruitgang.
Rinse