Cursisten over het Zang Instituut

Wat een ontzettende fijne lessen heb ik gehad. ik heb geleerd dat zingen niet “werken” is maar dat het vooral ontspannen en plezierig moet zijn. en dat heb ik zeker zo ervaren. Met dank aan Janna ik heb meer vertrouwen gekregen om mijn stem te durven gebruiken.
Rob
Mede door Janna is het zingen een onderdeel in mijn leven geworden, samen met haar zijn we op zoek gegaan naar mijn identiteit als beginnend zangeres. Binnen de lessen ligt de focus op het leren van zangtechnieken, jij leert de muziek anders te beleven en wordt je gestimuleerd en ondersteund bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Kortom.. dit is een plek waar jij ontdekt wat voor muziek er bij jou past en op welke manier je dat door middel van zang tot uiting kunt brengen!
Marina
ik was al een tijdje bezig met muziek. Ik schreef al een jaar lang eigen liedjes en heb eens een nummer opgenomen in een studio. Toen ik positieve reacties kreeg begon ik serieuzer gaan denken over wat ik wil in de muziek. Eén ding was zeker dat ik op zangles wilde. Mijn idee was om bij meerdere zangscholen een proefles te volgen maar nadat ik mijn proefles bij Janna had gehad was ik vrij zeker dat ik bij haar zangles wilde volgen. Ik voelde me al snel op mijn gemak. vanaf augustus heb ik om de week zangles van Janna en nog steeds ben ik heel blij. Tijdens zangles heb ik geen zorgen aan me hoofd en kan ik zijn wil ik ben. Ik vind het ook heel erg fijn dat ik de technieken leer bij de bepaalde liedjes waardoor het beter toe te passen is en ik het sneller door heb. Ik ben ook zekerder geworden en kort geleden voor het eerst opgetreden. Dit had ik nooit kunnen doen zonder dat ik hier zangles volg!
Julia
Al jaren lang wou ik graag op zangles. Maar nooit heb ik het lef gehad om ook maar een zinnetje te zingen voor een persoon. Laat staan dat ik echt op zangles zou durven. Toch ben ik lessen gaan volgen bij Femke. Het zijn hele fijne en vertrouwde lessen. Je durft je stem te vertrouwen op verschillende gebieden maar ook krijg je meer zelfvertrouwen. Femke heeft me goed geholpen bij het eindoptreden van elk seizoen. Dit had ik zonder haar zeker nooit gedaan. Heel erg bedankt voor alles.
Esther
Hier was dan een berichtje van Angela hoor. :) Na de bruiloft gelijk op
vakantie gegaan en nu terug van meivakantie.
De bruiloft was geweldig en het zingen in de kerk, van Mag ik dan bij jou
ook! Echt geweldig!
Het bruidspaar maar ook veel gasten vonden het geweldig.
Natuurlijk dikke tranen bij de bruid.
Het ging ook goed, even een paar opstartnoten en toen ging het goed. Voelde
heerlijk!
Geen opnames helaas, was zelf ook wel benieuwd geweest.
Maar ik wil je super bedanken voor alle hulp, voor alle goed tips en het
bovenhalen van dingen waarvan ik niet wist dat ik het kon.
Ik hoop in de toekomst echt zangles te kunnen vervolgen. Maar nu met kleine
kindjes en een eigen praktijk, zou ik niet weten wanneer het moet :)
Nogmaals dank en lieve groet, Angela Rozema
Angela
De zanglessen zijn erg informatief, krijg erg veel informatie en ik merk de vooruitgang.
Rinse
Ik heb nu al een tijdje les bij janna en ik vind haar echt helemaal TOP . Ze geeft je de aandacht die je nodig hebt en geeft goede tips waar je thuis mee verder kan. Ze neemt de tijd voor je en zit niet constant op de klok te kijken (heeeel fijn is dat haha) . Als je een leuke spontane zanglerares zoekt waar je je altijd welkom voelt moet je zeker bij janna zanglessen gaan nemen. Super
Jacky
Tijd voor zangles is voor mij tijd voor rust! Janna leert me op een bijzonder inspirerende manier mezelf kennen en geeft goede tips voor het gebruiken van mijn stem. Zo onbenullig als ik eerst zong gaat het nu steeds beter en wordt ik me bewust van de stem die ik heb. Verschillende zangtechnieken, het ontdekken van je eigen stem, opwarmoefeningen , ademhaling en veel veel zingen is wat ik geleerd heb. Janna brengt het persoonlijk, iets wat voor mij belangrijk is. Wil je op zangles, trek Janna even aan de mouw! :D (ook voor je wekelijkse rustmoment)
Evert

Persoonlijke aandacht

Het Zang Instituut Friesland geeft altijd zanglessen op maat. Tijdens de les besteden we samen aandacht aan jou persoonlijke muzieksmaak en de door jou te behalen doelen mbt het gebruik van je stem. Wil je je profileren als professioneel zanger(es)?? Of wil je voor je plezier zingen? Dit is goed om te weten voor de invulling van de les. Dit wordt niet alleen besproken tijdens proefles, maar zal ook in de toekomst belangrijk blijven. Doelen