Zodra je gaat genieten tijdens het zingen, hoort en ziet je publiek dat direct terug. Dus geniet!

Profiel

Froukje Kits
Froukje KitsDocent

Feiten en weetjes

Froukje geeft les op dinsdag in Leeuwarden.

cd – opname met Blvd en samen met Jeroen vd Boom, ‘Jij bent zo’ in het Fries zingen tijdens Fryske Musicnight voor zo’n 6000 man publiek. Zingen tijdens een Elfstedentour met Syb vd Ploeg langs de 11 Friese steden. Theatertour met Bert Heerink, Erik Mesie, Peter Groot Kormelink en Joost Marsman. Het begeleiden van Anita Meijer, Lee Towers, Xander de Buisonjé. Trip naar Maleisië met de band.

Earth Wind and Fire, Abba, Billy Joël, Keane, Gavin De Graw.

-Old and Wise van the Alan Parsons Project.
– The Last Resort van The Eagles.
– Message to my girl van Split Enz.
– Killer queen van Queen
– Boys of summer van Don Henley.

Zodra je gaat genieten tijdens het zingen, hoort en ziet je publiek dat direct terug. Dus geniet!

Biografie

Mijn naam is Froukje Kits, ik ben 45 jaar en zing sinds 1988 in Coverband Boulevard door heel het land en soms zelfs even daarbuiten. Met deze band hebben we prachtige projecten gedaan, waaronder een eigen theatertour, het zelf acteren en begeleiding van de liedjes in een familiemusical en het begeleiden van verschillende Nederlandse topartiesten. Daarnaast al meer dan 2000 feesttenten, bruiloften en bedrijfsfeesten opgeleukt met onze muziek.

Zelf volg ik al vele jaren zanglessen. Je raakt nooit uitgeleerd. Door de jaren heen heb ik lessen gevolgd bij 5 verschillende docenten; soms voel je je een tijdje prettig bij de ene en dan kom je weer in een andere fase in je leven, of hoor je via-via goede berichten over een andere en dan ga je daar een tijd naar toe. Héél leerzaam. Inmiddels sta ik al meer dan 25 jaar wekelijks op het podium en denk dat ik i.c.m. de lessen die ik volg en heb gevolgd, voldoende ervaring heb opgedaan om anderen de passie van het zingen mee te geven en te helpen zoeken naar jouw eigen geluid en persoonlijkheid.

Naast het zingen in Boulevard, hebben mijn vriend en ik samen een eigen bedrijf waar vanuit we een aantal theatervoorstellingen ( muzikale) op de weg zetten, festivals programmeren, boekingen voor een aantal Friese artiesten doen en waarvoor ik publiciteit en tourmangement doe voor onze eigen en andere producties.

Heel leuk en afwisselend werk en zo kan ik me dag en nacht bezig houden met muziek! ;-)

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij Zanginstituut Friesland of anders misschien een keer bij een optreden?

Een muzikale groet van Froukje Kits.

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de lessen en kennis te maken met je docent.
Plan proefles

Zangles.

Zangles.

Zangles.

Zangles.